Organisatie
De Beroepenfeesten van VMBO On Stage worden in vele regio’s in het land gerealiseerd en wij horen daarbij! Bij een feestje horen vrienden, die van ons staan op Pagina Vrienden. VMBO On Stage is (letterlijk) een Beroepenfeest voor VMBO leerlingen en beroepsbeoefenaren. Zij gaan met elkaar in gesprek over beroep en werkdag, en maken een afspraak voor een Werkbezoek op de Doe Dag enkele weken later. On Stage is geen 'speeddating' maar is gericht op het opbouwen van een helpend (beroeps)netwerk. Het lukt veel leerlingen om deze relaties te onderhouden. Dit levert hen nieuwe gesprekspartners op, stageplaatsen en zelfs dienstverbanden tijdens of na de vervolgopleiding.

Projectleiding
Lenny Dijkshoorn 06-11242458
mail@westlandonstage.nl
 
Initiatiefnemers
ISW Scholengroep en Lentiz Onderwijsgroep
 
Het (organiserend) Stage Team wordt gevormd door verschillende partijen waaronder vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, de deelnemende scholen van ISW en Lentiz, ouders, Vitis Welzijn jongerenwerk, SOB Westland en gemeente Westland
 
Deelnemende scholen: vier Westlandse ISW locaties (Lage Woerd, Hoogeland, Sweelincklaan, Irenestraat) en 3 Lentiz locaties (Floracollege, Dalton Mavo en Het Groene Lyceum)
 
Wilt u hier ook een bijdrage aan leveren, neem dan contact met ons op.
VMBO ON STAGE WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: