Organisatie

De Beroepenfeesten voor het VMBO van Onderwijs On Stage, worden in meerdere steden gerealiseerd. Westland On Stage maakt daar deel van uit. Zie ook www.onderwijsonstage.nl. Onze financiële ondersteuners, sponsors en participanten publiceren wij onder de knop Vrienden.

INITIATIEFNEMERS VAN WESTLAND ON STAGE: ISW Scholengroep en Lentiz Onderwijsgroep. 

Projectleiding Westland (2015-2016): Agnes van den Berg (Organisatiebureau Magnifiq) en Lenny Dijkshoorn.

Deelnemende scholen: 4 Westlandse ISW locaties (Lage Woerd, Hoogeland, Sweelincklaan, Irenestraat) en 3 Lentiz locaties (Floracollege, Dalton Mavo en Groene Lyceum).

Onze Ambassadeur: Marga de Goeij, onderwijswethouder Westland.

Het (organiserend) Westlandse Stage Team wordt gevormd door vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, de deelnemende scholen, Kamer van Koophandel, het jongerenwerk en de gemeente:

   Onderwijs
     ISW: Monique Schrier, Jack Kerkhoven, Cor 't Hart en Merel Claassen
     Lentiz: Hans Heemskerk, Marcel van Ruijven, Hans van Heteren en Diane Zuidgeest
   SOB Westland 
      Paul Steijn
   Gemeente Westland
      Frans Pijls, Elly Zwinkels, Petra Bonte
   Werkplein UWV
     Monique Middelburg   
   Jongerenwerk / Vitis Welzijn
     Jaco Lemckert

Wilt u hier ook een bijdrage aan leveren, neem dan contact met ons op via mail@westlandonstage.nl


Bedenker en landelijke coördinatie Onderwijs On Stage: Corine Korrel. Het concept van On Stage®, alsmede visueel ontwerp en teksten© van website, drukwerk, materialen, documenten, downloads en promotiemiddelen zijn auteursrechtelijk beschermd, ontwikkeld door en eigendom van Projecthuys. Zonder toestemming van de concepteigenaar is het niet toegestaan het geheel of onderdelen ervan te kopiëren en/of te wijzigen, noch (door anderen) voor andere doeleinden gebruikt of elders toegepast worden onder een andere naam. Deze voorwaarden gelden ook bij verworven gebruiksrecht.  "Onderwijs On Stage" is gedeponeerd en beschermd met copyright.

© On Stage 2017 | algemene voorwaarden

Alles mag je worden. Behalve ongelukkig.